Hos oss på Oak Island CrossFit finns det flera varierade pass som är anpassade efter nivå samtidigt som de är roliga och utmanande. Du kan se vårt schema och även läsa mer om de olika passen nedan.

SCHEMA

OICF Schema v2403

Dagens WOD & Veckans pass

Se dagens WOD och hela veckans pass

Se och boka

Våra Pass

WOD står för Workout of the Day – Dagens träningspass helt enkelt. Vi arbetar med en programmering som har 3 grundnivåer, så att du kan utmana dig på den nivå som passar dig bäst.

Detta är WODar som är mätbara över tid. Inom CrossFit finns det ett gäng WODar som man kör återkommande för att kunna se sin utveckling. Skriv gärna ned ditt resultat, tro oss, du kommer bli förvånad när du kör samma WOD igen efter ett tag och ser hur mycket du förbättrat dig!

Här fokuserar vi på att utvecklas i gymnastiska moment, det vill säga rörelser med kroppsvikt, likaså mobilitet och att bygga styrka och stabilitet i bål. Vi kommer att nivåanpassa även här så låt inte namnet eller temat skrämma dig, vi kan hitta nivåer som utvecklar allas gymnastiska förmåga på ett eller annat sätt.

Här fokuserar vi på lyft med skivstång. Du kommer till detta pass för att förbättra din teknik så att du kan lyfta rätt och på så sätt öka vikt på dina lyft. Detta är ett pass som är rekommenderat för alla, vare sig du är van vid skivstång eller aldrig rört en tidigare. 

Det här är ett pass som fokuserar på att bygga en stark grund med hjälp av lyften från Powerlifting, dvs marklyft, benböj och bänkpress, i kombination med fokuserat pump av en muskelgrupp i taget. Målsättning med dessa pass är att bygga funktionell styrka som även ser bra ut.

BLI MEDLEM

När du blir medlem hos oss får du en variation av roliga och utmanande träningspass. Allt i atmosfär som andas gemenskap.

BLI MEDLEM