OAK CrossFit Summer Teens 2024

Välkomna till sommarens roligaste vecka! 

Vecka 26 anordnar vi OAK CrossFit Summer Teens för ungdomar mellan 11-14 år. 

Let’s go!

OAK Kickstart

För dig som vill komma igång med träning!

Kom igång med träning och CrossFit! Under 8 veckor bygger vi styrka, kondition och rörlighet i en mindre grupp för att bygga grunden till ett hälsosammare liv.

Läs mer och boka här

OAK Beginner

Det här är en kurs för dig som har lite träningserfarenhet eller deltagit på vår ”Kickstart”-kurs och vill lära dig mer om CrossFit. På denna kurs kör vi pass från vårt ordinarie schema på nybörjarnivå, med grundliga genomgångar och självklart med sjukt bra pepp.

Läs mer och boka här

OAK Kids

För oss är det jätteviktigt att barn ser rörelse som en naturlig del av vardagen. I våra kurser för barn jobbar vi på att utmana barnet på ett lekfullt sätt och med nivåanpassade rörelser som bygger en bra rörelsegrund för barnen.

Läs mer och boka här

OAK Teens

För oss är det viktigt att träning är en naturlig del av vardagen. I vår Teen kurs så jobbar vi med CrossFit metodiken med nivåanpassade träning som bygger en stark grund.

Läs mer och boka här

OAK Mamma​

Denna kurs är utformad för dig som är precis har fått barn eller är gravid. Du kan ta med dig ditt barn på passet och passet leds av coacher som är särskilt utbildade för träning vid graviditet och efter förlossning. Kursen passar både dig som är van vid träning som dig som inte tränat så mycket tidigare. 

Boka här

Teambuilding genom CrossFit för ditt företag

Välkommen att spendera en för- eller eftermiddag på Ekerös bästa träningshäng med fokus på teambuilding genom utmanande och rolig träning.

Läs mer och boka här