Egentligen är det rätt så enkelt. Vi är ett gäng från Ekerö som älskar CrossFit, och det är också det som har förenat oss. Vi saknade en riktig CrossFit box här på Ekerö så vi bestämde oss för att starta en, resten av resan berättar vi gärna om på en av våra många kommande medlemskvällar!

Det är vi som är coacher på Oak Island CrossFit

Maja – Coach och delägare

Maja har arbetat med kost och träning i 10 år. Hon är legitimerad dietist, har CrossFit Level 1 och CrossFit Level 2 certifiering samt utbildningar inom tyngdlyftning och träning i samband med graviditet och efter förlossning. Utöver det har Maja har själv tävlat i både CrossFit och Fitness.

Christian – Coach och delägare

Christian har en bakgrund inom gymnastik och har under många år varit verksam både som gymnast och tränare med EM-silver som största merit. De senaste 11 åren har Christian varit aktiv inom CrossFit med flera års erfarenhet som coach. Dessutom har Christian tävlat i CrossFit och har CrossFit Level 1 certifiering.

Johanna – Coach och delägare

Johanna har en bakgrund inom gymnastik som elitgymnast och tränare, med SM guld som största merit, och har även undervisat inom dans. Hon har tävlat i Crossfit och har även  CrossFit Level 1 Online certifiering.

Mattias – Coach och delägare

Mattias har en bakgrund inom bodybuilding och styrketräning med över 10 års erfarenhet. För 5 år sedan hittade han CrossFit och för 3 år sen drog han igång Oak. Mattias har CrossFit Level 1 och CrossFit Level 2 certifiering samt Elieko Strenght Coach Level 1 och Elieko Strenght Coach Level 2 utbildning.

HÄNG MED PÅ VÅR RESA

När du blir medlem hos oss får du en variation av roliga och utmanande träningspass. Allt i atmosfär som andas gemenskap.

BLI EN AV OSS!